Weg naar Welzijn

4 oktober 2020

Weg naar Welzijn

4 oktober 2020

Stap in je beste Zelf - Stem JeZelf

 

Welkom bij Praktijk Stem Jezelf, onderdeel van de ‘weg naar welzijn’-route.

Sinds kort is mijn praktijk verhuisd van Zoutelande (Zeeland) naar Wolfheze en dus relatief nieuw in deze omgeving. Stem Jezelf is een praktijk voor complementaire geneeswijzen en biedt begeleiding op maat.

Complementaire geneeswijzen, oftewel aanvullende geneeswijzen bestaan uit therapieën en behandelvormen die de reguliere geneeskunde ondersteunen en aanvullen.

Als complementair therapeut werk ik vanuit een holistische benadering dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Het denken (hoofd), voelen (hart) en doen (buik) staat met elkaar in verbinding. Hierbij staat het zelfhelende vermogen van de mens centraal.

Ik hanteer verschillende interventies vanuit Regenesis, NLP, ReAttach en/of Psych-K en werk gericht op de klacht, op elk niveau dat hiermee samenhangt. Ter ondersteuning gebruik ik ook essences en de Urim-Code stoel. Het traject en de keuze van de technieken worden door middel van kinesiologie specifiek op jouw behoefte afgestemd. Hierdoor ontstaat als het ware een ‘reset’ van jouw systeem op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. Dit herstelt de balans waardoor je weer in contact komt met jouw authentieke zelf. Samen met jou werk ik bewust met het onbewuste. Jouw weg naar een gezond en vitaal leven!

Mijn focus ligt op het behandelen van volwassenen en adolescenten die vastlopen door emotionele en/of fysieke klachten, of hun verlangens of ambities niet waar kunnen maken.

Stuit je in je leven op problemen die je graag wilt verhelpen? Leiden spanningen tot burn-out, faalangst of tot fysieke klachten zoals bijvoorbeeld hoofdpijn, chronische vermoeidheid, allergie, hoge bloeddruk, slaapproblemen of rugklachten? Of wil je stappen zetten in je eigen persoonlijke ontwikkeling? Dan kan deze individuele begeleiding met complementaire behandelvormen een goed alternatief zijn. Ook kan je kiezen voor een groepsactiviteit, zoals groei-meditatie of RGM-training, workshop of retraite.

Als mens behoud je de regie van jouw leven en jouw gezondheid, met al zijn facetten. Elk facet als een instrument van een groot prachtig orkest. Ieder instrument draagt bij aan het samenspel. Is de timing onjuist of een instrument niet goed gestemd dan heeft dit invloed op het geheel. En jij bent de dirigent! Door jouw zelfhelende vermogen te activeren, kun je alle facetten van jezelf weer in balans brengen. Zoals een instrument gestemd wordt, zo kunnen wij onszelf ook afstemmen op onze innerlijke stem, onze stem laten klinken, in een goede stemming zijn, in tune met onszelf.

Lief je leven, stem je zelf!

Op mijn website www.stemjezelf.nl kun je meer lezen over mijn praktijk.

Ik nodig je graag uit om kennis te komen maken en ik bied deze dag gratis mini-sessies aan. Daarnaast kun je deelnemen aan een korte meditatie in een kleine groep. Graag op afspraak in verband met corona.

Programma:

• 11.00-11.30 Meditatie met Re-tuning op onrust

• 11.45-15.00 Doorlopend inloop met kennismaking en mogelijk mini-sessie (15 min)

• 15.30-16.00 Meditatie met Re-tuning op onrust

Kom gerust langs bij mijn praktijk in ’t Hazeleger te Wolfheze, Wolfhezerweg 120-32.

Opgave kan via mail: donyamartin@live.nl